TikTok-video's online downloaden

Download watermerkvrije video's van TikTok en sla deze op uw apparaat op met behulp van tkvid.com*We downloaden alleen openbare video's van TikTok


Hoe TikTok-video's downloaden?


Stap 1

step-1 get link from TikTok

Open de TikTok-app op mobiel of ga naar de website en kopieer de link van de video die je wilt downloaden.

Stap 2

step-2 paste link in field above

Open de website https://tkvid.com en plak de link in het bovenstaande veld en klik op de Download-knop.

Stap 3

step-3 save video

Klik ten slotte op de knop Video downloaden (.mp4) om de video op een nieuw tabblad te openen, klik met de rechtermuisknop en download de video naar uw apparaat.

Unbegrenzte kostenlose Downloads


Unbegrenzte kostenlose Downloads

Laden Sie so viele Videos und Audios herunter, wie Sie möchten. Das Herunterladen von Videos von TikTok ist unbegrenzt.

Kein Wasserzeichen auf Videos

Alle von Ihnen heruntergeladenen TikTok-Videos sind völlig frei von Wasserzeichen.

Sowohl mp4- als auch mp3-Download werden unterstützt

Sie können sowohl MP4-Videos als auch MP3-Audio von TikTok herunterladen.

TikTok Downloader - Veelgestelde vragen (FAQ's)


Het doel van deze FAQ is om antwoorden te geven op veelgestelde vragen of problemen met betrekking tot de TikTok-downloader. Als u het antwoord op uw vraag niet kunt vinden, neem dan contact met ons op via onze contactpagina.

Wat is TikTok Video Downloader?

TikTok-video-downloader is een webtoepassing waarmee u openbare video's op het TikTok-platform kunt downloaden, zodat u deze op uw telefoon of apparaat kunt opslaan voor later gebruik.Wat is het verschil tussen openbare video's en privévideo's?

Openbare TikTok-video's zijn die video's die de gebruiker heeft geüpload met behoud van de privacy-instellingen op openbaar. Deze video's kunnen online worden geopend en bekeken zonder inloggegevens. Aan de andere kant zijn privévideo's die video's die de gebruiker heeft geüpload met behoud van de privacy-instellingen in de privémodus. Dit betekent dat deze video's voor niemand openbaar toegankelijk zijn. Met de website tkvid kun je alleen openbare video's downloaden.Kan ik alle TikTok-video's downloaden met tkvid.com?

Ja! je kunt een willekeurig aantal video's downloaden met behulp van de tkvid-website, zolang die video's openbaar zijn.Kan ik privé TikTok-video's downloaden?

Nee! we respecteren de privacy van gebruikers en staan het downloaden van privé TikTok-video's op onze website niet toe.Wie lade ich TikTok MP3 herunter?

Wenn Sie ein TikTok-Video herunterladen, sehen Sie unter der Video-Download-Schaltfläche auch eine Audio-Download-Schaltfläche. Sie können damit TikTok MP3-Audio herunterladen. Sie können auch unseren TikTok-Audio-Downloader verwenden, um nur MP3-Audio von TikTok herunterzuladen.